Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Wie is Kerridge CSKerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs.

 

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

 

Wij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

 

In juli 2020 is Unit4 Wholesale onderdeel geworden van Kerridge CS. Voor ons en onze (toekomstige) klant een mooie stap voorwaarts.


OplossingenERP

ERP systeem en bedrijfssoftware: De ideale oplossing voor groothandel bedrijven. Beheer al je processen op één centrale plek.

Lees meer

PIM

Wees beter vindbaar en voorzie je klanten van alle belangrijke product informatie met ons PIM systeem.
- Eenvoudig en efficiënt beheren van je producten
- Verhoogde kwaliteit van je productdata

Lees meer

Business Intelligence

De juiste informatie op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar stellen, is de manier om een organisatie beter te laten presteren. Met onze business intelligence oplossing laat je geen kansen meer onbenut.

Lees meer

E-commerce

Om je groothandel te laten excelleren bieden wij e-commerce oplossingen aan.

Lees meer

Datalaag

Met onze datalaag ben je klaar voor de toekomst. Door de data laag is het mogelijk alle koppelingen te maken die jij maar wilt.

Lees meer