Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Wholesale trainingen


Wholesale trainingen

 

Wanneer u werkt met onze software wilt u daar uiteraard het optimale uit halen. Een training helpt u daarbij. Of u nu een beginnende of ervaren gebruiker bent.

 

Voor de beginnende gebruiker is een training het ideale middel om snel met het pakket aan de slag te kunnen. Maar ook voor ervaren gebruikers kan het volgen van een training zeer zinvol zijn. Want niet alleen de software wordt regelmatig aangepast en uitgebreid, ook organisaties ontwikkelen zich steeds verder. Een procesgerichte training is dan een prima middel om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden voor de ondersteuning van de administratieve en logistieke processen in uw organisatie.

 

Tijdens een training maakt u niet alleen kennis met de ins en outs van de software, u krijgt ook meer inzicht in de achterliggende processen. Zo leert u op de meest efficiënte manier met onze software te werken, en leert u hoe u uw bedrijfsprocessen nog beter kunt automatiseren.


Diverse soorten trainingen

 

Kerridge CS biedt trainingen op verschillende manieren aan:

 

Webtrainingen – Met een webtraining krijgt u snel inzicht in de mogelijkheden van een module of een specifiek onderdeel van de software. Een webtraining duurt maximaal een uur en volgt u eenvoudig vanaf uw eigen werkplek. U krijgt gelegenheid om vragen te stellen en u kunt de opname van de training op ieder gewenst moment terugkijken. Zo kunt u eenvoudig de geleerde informatie delen met uw collega’s.

 

Klassikale trainingen – U kunt kiezen uit een breed scala aan proces- en praktijkgerichte klassikale trainingen. Uitgangspunt van deze trainingen is uw dagelijkse werksituatie met de software. We behandelen de theorie en u gaat zelf aan de slag met opdrachten. Doordat we werken met kleine groepen (max. 10 cursisten) is een goede individuele begeleiding mogelijk.

 

Trainingen op maat – Het programma voor een maatwerktraining bepaalt u in overleg met onze trainer. We stemmen de training af op uw situatie, achtergrond, aanwezige kennis en de ervaring van uw medewerkers. Deze trainingen verzorgen we bij u op locatie of op een van de trainingslocaties van Kerridge CS.