Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Business Intelligence

Verkrijg inzicht en haal meer rendement uit uw organisatie.


Business Intelligence en Unit4 WholesaleDe juiste informatie op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar stellen, is de manier om een organisatie beter te laten presteren. Want dan bent u in staat minder kosten te maken, meer omzet te halen en bedrijfsprocessen te verbeteren. Business intelligence helpt u hierbij.

Om onze oplossingen te realiseren maken wij gebruik van Qlik. Deze software staat hoog in het Gartner leaderships quadrant. Onze business intelligence software is geselecteerd op gebruiksgemak voor zowel de eindgebruiker als de IT-organisatie.

Unit4 Wholesale Order 2 Cash Dashboard:

Brengt de margekillers in beeld zoals benoemd door Walther Ploos van Amstel

Unit4 Wholesale Sales Dashboard:

Inzicht in o.a. de resultaten van klanten(groepen), product(groepen) en medewerkers

Unit4 Wholesale Inkoop Dashboard:

Inzicht in o.a. de resultaten van leveranciers, in voorraadstanden en leveringen

Unit4 Wholesale Betalingsgedrag Dashboard:

Inzicht in o.a. de resultaten van debiteuren, openstaande posten en aantal dagen vervallen

Unit4 Wholesale Finance Dashboard:

Inzicht in o.a. de resultaten per periode, Profit & Loss overzicht, trend overzichten Profit & Loss en grootboek subtotalen


ICT kennis niet nodig!Om mooie visualisaties te bouwen hebt u geen ict kennis nodig. U maakt eenvoudig grafieken door middel van drag-and-drop. Zo krijgt u snel nieuwe inzichten zonder dat u gegevens verder hoeft te bewerken in Excel en hebt u toch de zekerheid van betrouwbare data.
Of u nu op een tablet, laptop of smartphone werkt, u hebt direct inzicht en kunt deze inzichten ook delen met anderen. Ook kunt u rechtstreeks vanaf uw device presenteren.

Unit4 Wholesale Dashboards


Verkrijg inzicht en haal meer rendement uit uw organisatieSnelle veranderingen in de markt en in het klantgedrag leveren kansen en bedreigingen op voor u als groothandelaar. Bedreigingen kunnen bij groothandelaren resulteren in verschuivingen, inkrimpingen, fusies en zelfs faillissementen. Kansen zijn er altijd – maar om ze te kunnen pakken is een adequate informatievoorziening nodig.


Unit4 Wholesale Sales DashboardSnelle veranderingen in de markt en in het klantgedrag leveren kansen en bedreigingen op voor u als groothandelaar. Bedreigingen kunnen bij groothandelaren resulteren in verschuivingen, inkrimpingen, fusies en zelfs faillissementen. Kansen zijn er altijd – maar om ze te kunnen pakken is een adequate informatievoorziening nodig.


Qlik Sense Desktop gratisWilt u Qlik Sense uitproberen en ervaren hoe het werkt? Download dan gratis Qlik Sense Desktop. Deze gratis versie heeft geen beperkingen in functionaliteit en blijft onbeperkt voor u beschikbaar. De applicaties die u met deze software bouwt, zijn alleen door uzelf te gebruiken. Wanneer u besluit de software aan te schaffen dan kunt u de gebouwde applicaties wel delen met uw collega’s.