Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Business Intelligence

Verkrijg inzicht en haal meer rendement uit uw organisatie.


Neem Contact op

Business Intelligence en Unit4 WholesaleDe juiste informatie op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar stellen, is de manier om een organisatie beter te laten presteren. Want dan bent u in staat minder kosten te maken, meer omzet te halen en bedrijfsprocessen te verbeteren. Business intelligence helpt u hierbij.

Om onze oplossingen te realiseren maken wij gebruik van Qlik. Deze software staat hoog in het Gartner leaderships quadrant. Onze business intelligence software is geselecteerd op gebruiksgemak voor zowel de eindgebruiker als de IT-organisatie.

Unit4 Wholesale Order 2 Cash Dashboard

Brengt de margekillers in beeld zoals benoemd door Walther Ploos van Amstel.

Lees meer

Unit4 Wholesale Sales Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van klanten(groepen), product(groepen) en medewerkers.

Lees meer

Unit4 Wholesale Inkoop Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van leveranciers, in voorraadstanden en leveringen.

Unit4 Wholesale Betalingsgedrag Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van debiteuren, openstaande posten en aantal dagen vervallen.

Unit4 Wholesale Finance Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten per periode, Profit & Loss overzicht, trend overzichten Profit & Loss en grootboek subtotalen.

ICT kennis niet nodig!

Om mooie visualisaties te bouwen hebt u geen ict kennis nodig. U maakt eenvoudig grafieken door middel van drag-and-drop. Zo krijgt u snel nieuwe inzichten zonder dat u gegevens verder hoeft te bewerken in Excel en hebt u toch de zekerheid van betrouwbare data.
Of u nu op een tablet, laptop of smartphone werkt, u hebt direct inzicht en kunt deze inzichten ook delen met anderen. Ook kunt u rechtstreeks vanaf uw device presenteren.

Dashboard gratis uitproberen?

Wilt u de Qlik Sense software uitproberen en ervaren hoe het werkt? Neem dan contact met ons op. Het is dan mogelijk gebruik te maken van een gratis versie.  Deze gratis versie heeft geen beperkingen in functionaliteit en blijft onbeperkt voor u beschikbaar. De applicaties die u met deze software bouwt, zijn alleen door uzelf te gebruiken. Wanneer u besluit de software aan te schaffen dan kunt u de gebouwde applicaties wel delen met uw collega’s.

 

Interesse? Vul dan het formulier hieronder in.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze Business Intelligence oplossingen? Of bent u benieuwd wat het voor uw onderneming kan betekenen? We staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met een van onze medewerkers via 0184 799 507.

 

Wilt u een Dashboard uitproberen? Vul dan hier rechts het formulier in.