Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Wholesale Consulting Group


Dovetail integratie Platform-as-a-ServiceDovetail is een integratieplatform dat wordt aangeboden als een dienst (iPaaS; integratie Platform-as-a-Service). In IT-jargon wordt het ook wel een Enterprise Service Bus (ESB) genoemd. Het zorgt dat tussen systemen een beveiligde verbinding wordt gelegd en data eventueel met validaties, transformaties en/of verrijkingen van de ene naar de andere zijde wordt getransporteerd. Dovetail installeren we niet op een serversysteem bij de klant maar wordt vanuit de cloud aangeboden.

 

Op het Dovetail integratieplatform bouwen we standaard integratiecomponenten met beschikbare procesflows en koppelvlakken. Een integratiecomponent heeft, naast de basis Dovetail integratie- en transporttechnologie, de ingebouwde mappings (gemeenschappelijk dataformaat) en intelligentie (validatie, transformatie en verrijking) vanuit een beproefde praktijk.

Wat zijn kenmerken van de oplossing?

  • Cloud gebaseerd
  • Ontwikkeling van standaard integratiecomponenten
  • Heldere businesscase en all-in-one maandprijs
  • Delen van resources, innovaties en verdere ontwikkelingen
  • Combineren van kennis en ervaring in zowel de technologie als ook het Unit4 ERP-datamodel en groothandelsprocessen
  • Regievoering over alle disciplines benodigd om een succesvol integratieproject op te leveren

Geen IT-complexiteit zoals bijvoorbeeld traditionele EDI-integratieprojecten vaak kenmerkt

Voor wie is het?

 

Voor de digitale groothandel die zijn data(fundament) makkelijk en snel wil delen met andere interne en externe applicaties en systemen, en daarnaast in de snelle online gedreven markt zijn bedrijfsprocessen verder wil automatiseren en digitaliseren.

Wat zijn de voordelen van de oplossing?

  • Een investering die direct rendementsverbetering biedt
  • Vergaande automatisering en digitalisering van bedrijfsprocessen zorgt voor efficiency, versnelling en vermindering van foutkansen

Ondersteunt de (groei)strategie om toegevoegde waarde uit data te halen door deze snel en makkelijk beschikbaar te maken in alle relevante platformen en (online) kanalen