Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Unit4 Wholesale Suite

De markt vraagt om innovatieve veranderingen. Waar het vroeger duidelijk was wie de leverancier en wie de klant was, hebben we nu te maken met Alibaba.


Download Whitepaper

Ketenintegratie staat bovenaan om deze ontwikkeling de baas te kunnen. 

 

Je wil als groothandel of distributie dat de eindklant goed en snel bediend wordt. Wellicht met een e-commerce oplossing, met geïntegreerde betaal- en verzendsysteem? Een geautomatiseerde retourafhandeling en voorraadbeheer gekoppeld aan bijvoorbeeld inkoop, logistiek, verkoop, assemblage, service en onderhoud met financiële verwerkingen inclusief informatie en rapportage?

 

Zonder het risico van een desinvestering in software.

 

Het is nu mogelijk om eenvoudig (product)informatie uit het hart (ERP) van je organisatie, sneller te muteren en te verrijken met content, extra (product)kenmerken en andere interne of externe data. Dit biedt de mogelijkheid tot een naadloze samenwerking tussen onder andere een PIM, CRM, E-commerce oplossingen en externe marketplaces.


De oplossingUnit4 Wholesale

Een strategisch instrument voor handelsbedrijven.

Bewezen, stabiel en innovatief!


Het wordt nu mogelijk om eenvoudig (product)informatie uit het hart (ERP) van je organisatie, sneller te muteren en te verrijken met content, extra (product)kenmerken en andere interne of externe data. Dit biedt de mogelijkheid tot een naadloze samenwerking tussen onder andere een PIM, CRM, E-commerce oplossingen en externe marketplaces. Maar ook kun je informatie terug in je ERP laten landen. Dit alles met de mogelijkheid om via eenvoudige dashboards vinger aan de pols te houden als het gaat om Business Information.

Wholesale Suite Add-onsDoor onze ervaring met groothandels weten wij waar pijnpunten liggen. Samen met onze partners zoeken wij ook extern naar oplossingen (best of breed). In onze toolbox hebben wij daarom mooie en bewezen oplossingen die specifiek pijnpunten in uw organisatie wegnemen. Gemak dient immers de mens!

 

Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie betreffende de oplossing. Mocht je hierover meer willen weten kan je zowel bij ons als onze partners terecht.