Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

PIM

Product Informatie Management volgens de laatste standaarden


Download Whitepaper

De BizzLayer PIM module is onderdeel van de BizzLayer WebPortal waardoor het gebruikersbeheer en de beveiliging reeds uitermate solide zijn geregeld. Dit wil zeggen dat de gehele omgeving is afgeschermd met een gebruikerslogin waarmee u zelf bepaalt welke medewerkers toegang hebben tot welke functionaliteit en gegevens.

De voordelen op een rij

  • Eenvoudig en efficiënt beheren van uw producten
  • Verhoogde kwaliteit van uw product data
  • Alle benodigde data op één centrale locatie
  • Naadloze integratie met andere interne en externe systemen
  • Beveiligde webapplicatie
  • Te gebruiken op PC, tablet en smartphone
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig uit te breiden met uw eigen specifieke kenmerken en indelingen

Bij 2BA zijn alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels bedrijven uit de installatiebranche verzameld in één database. Importeren en exporteren van productdata via het 2BA kan handmatig of automatisch worden uitgevoerd zodat u altijd over de meest actuele data kunt beschikken.

Digital Asset Manager

 

Uw product management is tegenwoordig niet meer compleet zonder media. Via de Digital Asset Manager beheert u niet alleen eenvoudig alle afbeeldingen, audio bestanden en video’s, maar ook documenten die aan de verschillende producten zijn gekoppeld. De applicatie voorziet onder andere in het automatisch converteren en formatteren van afbeeldingen en video bestanden, biedt mogelijkheden tot exporteren, ondersteunt eenvoudig zoeken en vervangen, ook voor meerdere producten gelijktijdig en kan controleren of product media URL’s nog steeds naar de juiste gegevens leiden.

Eenvoudig vertalen

 

Naast de mogelijkheid om diverse productteksten en omschrijvingen handmatig te vertalen, is er ook de mogelijkheid om het systeem een voorstel te laten doen voor vertalingen. Indien u een reeks van producten heeft die grotendeels gelijk zijn, maar die bijvoorbeeld alleen in afmetingen van elkaar verschillen, dan komt het vaak voor dat de productnamen dezelfde tekst bevatten en alleen de numerieke waardes afwijken. In dat geval kan het systeem een voorstel doen waardoor u in één keer voor een reeks producten de teksten automatisch kunt laten vertalen.

Relaties tussen productenU kunt relaties tussen producten aanbrengen waarbij u kunt aangeven of het hierbij gaat om bijvoorbeeld reserve onderdelen, mogelijk vervangende producten, accessoires, alternatieven etc. De verschillende relatie types kunt u vrij beheren en uitbreiden.

Excel import/export

 

Het importeren en exporteren van gegevens van en naar Microsoft Excel kan eenvoudig worden uitgevoerd vanuit elke data weergave. Uiteraard alleen indien de gebruiker hiervoor voldoende rechten heeft.

 

Log

 

Alle wijzigingen worden op product- en gebruikersniveau bijgehouden waardoor u altijd inzicht heeft wanneer en door wie bepaalde gegevens zijn gewijzigd.