Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Documentbeheer

Het efficiënt beheren van documenten in uw ERP is essentieel voor moderne bedrijfsprocessen, die vandaag de dag in vergaande mate zijn geautomatiseerd.


Documentbeheer als integraal onderdeel in ERPDocumentbeheer is het proces van het opslaan, lokaliseren, bewerken en delen van verschillende soorten (elektronische) documenten op een manier die het meest effectief en efficiënt is voor organisaties. Een essentieel onderdeel van documentbeheer is dat documenten op een gecentraliseerde locatie binnen het ERP worden opgeslagen, zodat elke belanghebbende die toegang heeft tot deze bestanden deze snel kan vinden.

 

Een organisatie zonder een effectief documentbeheersysteem moet alle dagelijks aangemaakte bestanden handmatig opslaan in de juiste map en op de juiste schijf. Het handmatig opslaan van gegevens is een tijdrovend proces dat bij voorkeur kan worden vermeden met gedigitaliseerde documentbeheer.

 

Unit4 Wholesale helpt groothandels om op een gecentraliseerde plek documenten te beheren, op te slaan en te benaderen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig direct naar de documenten navigeren die u zoekt.


Waarom kiezen voor doumentmanagement binnen Unit4 Wholesale?Check Al je documenten digitaal beschikbaar

Check Intelligent zoeken naar documenten

Check Documenten overal beschikbaar

Check Automatisch koppeling


Waarom kiezen voor documentbeheer met Unit4 WholesaleUnit4 Wholesale is van mening dat snelheid en duidelijkheid belangrijke aspecten zijn om succesvol te zijn als groothandel. Dit geldt ook voor het vinden van de goede documenten als daar om gevraagd wordt.

 

Hierdoor heeft Unit4 Wholesale de mogelijkheid gecreëerd om op alle mogelijke entiteiten binnen de ERP oplossing relevante documenten (automatisch) te kunnen koppelen.

 

Zo bepaald u zelf of de digitaal verstuurde offerte of een getekende order digitaal gekoppeld wordt aan de klant. Door de intelligente manier van opslaan en technologisch innovatieve zoekfunctionaliteit binnen Unit4 Wholesale, kan iedere geautoriseerde gebruiker in het ERP snel navigeren naar het document dat zij zoeken.

 

Eén woord of nummer is vaak al voldoende om het goede document in uw scherm te krijgen!

 


De voordelen van Documentbeheer binnen Unit4 Wholesale!  • Al uw documenten digitaal gearchiveerd
  • Documenten worden automatisch gekoppeld
  • Eenvoudig zoeken van documenten
  • Volledig geintegreerd in het ERP
  • Nooit meer documenten kwijt
  • Snel kunnen schakelen als klanten bellen over documenten
  • Automatische koppeling met solutions van derde partijen
  • Integrale koppeling met web app’s van Unit4 Wholesale