Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Documentbeheer

Het efficiënt beheren van documenten in je ERP systeem is essentieel voor de moderne bedrijfsprocessen die vandaag de dag in vergaande mate zijn geautomatiseerd.


Documentbeheer als integraal onderdeel in ERPDocumentbeheer is het proces van het opslaan, lokaliseren, bewerken en delen van verschillende soorten (elektronische) documenten op een manier die het meest effectief en efficiënt is voor organisaties. Een essentieel onderdeel van documentbeheer is dat documenten op een gecentraliseerde locatie binnen het ERP systeem worden opgeslagen, zodat elke belanghebbende die toegang heeft tot deze bestanden deze snel kan vinden.

 

Een organisatie zonder een effectief documentbeheersysteem moet alle dagelijks aangemaakte bestanden handmatig opslaan in de juiste map en op de juiste schijf. Het handmatig opslaan van gegevens is een tijdrovend proces dat bij voorkeur kan worden vermeden met gedigitaliseerd documentbeheer.

 

Wholesale helpt de groothandel om op een gecentraliseerde plek documenten te beheren, op te slaan en te benaderen. Hierdoor kan je snel en eenvoudig direct navigeren naar de documenten.


Waarom kiezen voor Document Management in Wholesale?Check Al je documenten digitaal beschikbaar

Check Intelligent zoeken naar documenten

Check Documenten overal beschikbaar

Check Automatisch koppeling


Waarom kiezen voor documentbeheer in WholesaleWij zijn van mening dat snelheid en duidelijkheid belangrijke aspecten zijn om succesvol te zijn als groothandel. Dit geldt ook voor het vinden van de goede documenten wanneer daar om gevraagd wordt.

 

We hebben dan ook de mogelijkheid gecreëerd om op alle mogelijke entiteiten relevantie documenten (automatisch) te kunnen koppelen.

 

Zo bepaal je zelf of de digitaal verstuurde offerte of een getekende order digitaal gekoppeld wordt aan de klant. Door de intelligente manier van opslaan en technologisch innovatieve zoekfunctionaliteit binnen Wholesale kan iedere geautoriseerde gebruiker snel navigeren naar het gewenste document.

 

Eén woord of nummer is vaak al voldoende om het juiste document op je scherm te krijgen!

 

Eén woord of nummer is vaak al voldoende om het goede document in uw scherm te krijgen!

 


De voordelen van Documentbeheer in Wholesale  • Al je documenten digitaal gearchiveerd
  • Documenten worden automatisch gekoppeld
  • Eenvoudig zoeken van documenten
  • Volledig geïntegreerd
  • Nooit meer documenten kwijt
  • Snel kunnen schakelen wanneer klanten vragen naar documenten
  • Automatische koppeling met oplossingen van derde partijen
  • Integrale koppeling met Web Apps van Wholesale