Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Business Intelligence

Verkrijg inzicht en haal meer rendement uit uw organisatie.


Neem Contact op

Business Intelligence en WholesaleDe juiste informatie op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar stellen, is de manier om een organisatie beter te laten presteren. Want dan bent u in staat minder kosten te maken, meer omzet te halen en bedrijfsprocessen te verbeteren. Business intelligence helpt u hierbij. Om onze oplossingen te realiseren maken wij gebruik van Qlik. Deze software staat hoog in het Gartner leaderships quadrant. Onze business intelligence software is geselecteerd op gebruiksgemak voor zowel de eindgebruiker als de IT-organisatie.

Wholesale Order 2 Cash Dashboard

Brengt de margekillers in beeld zoals benoemd door Walther Ploos van Amstel.

Lees meer

Wholesale Sales Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van klanten(groepen), product(groepen) en medewerkers.

Lees meer

Wholesale Inkoop Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van leveranciers, in voorraadstanden en leveringen.

Lees meer

Wholesale Betalingsgedrag Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten van debiteuren, openstaande posten en aantal dagen vervallen.

Lees meer

Wholesale Finance Dashboard

Inzicht in o.a. de resultaten per periode, Profit & Loss overzicht, trend overzichten Profit & Loss en grootboek subtotalen.

Lees meer

ICT kennis niet nodig!

Om mooie visualisaties te bouwen hebt je geen ICT kennis nodig. Je maakt eenvoudig grafieken door middel van drag-and-drop. Zo krijg je snel nieuwe inzichten zonder dat je je gegevens verder hoeft te bewerken in Excel en heb je toch de zekerheid van betrouwbare data.
Of je nu op een tablet, laptop of smartphone werkt, je hebt direct inzicht en kunt deze inzichten ook delen met anderen. Ook kun je rechtstreeks vanaf jouw device presenteren.

Dashboard gratis uitproberen?

Wil je Qlik Sense uitproberen en ervaren hoe het werkt? Neem dan contact met ons op. Het is mogelijk gebruik te maken van een gratis versie. Deze gratis versie heeft geen beperkingen in functionaliteit en blijft onbeperkt voor je beschikbaar. De applicaties die je met deze software bouwt zijn alleen door jouzelf te gebruiken. Wanneer je besluit de software aan te schaffen dan kan je de gebouwde applicaties wel delen met je collega’s.

Interesse? Vul dan het formulier hieronder in

Heb je vragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden van onze Business Intelligence oplossingen? Of ben je benieuwd wat dit voor jouw onderneming kan betekenen? We staan graag voor je klaar! Je kunt contact opnemen met een van onze medewerkers op nummer 0184 799 507.

Wilt je een Dashboard uitproberen? Vul dan hier rechts het formulier in