Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Wholesale Bizzlayer

Het startpunt voor uw eigen online platform geheel ERP onafhankelijk!


Download whitepaper

Waarom Wholesale Bizzlayer Datasync?

Elk bedrijf is uniek met haar eigen activiteiten, mensen, middelen en kaders. Naast Wholesale heeft uw bedrijf hoogstwaarschijnlijk ook andere software en systemen die uw bedrijfsvoering ondersteunen.

 

Het intergraal combineren en ontsluiten van de gegevens uit al deze systemen kan een schat aan informatie opleveren. Helaas was dat in de praktijk vaak lastig of alleen met een grote investering te realiseren. Echter nu maakt Wholesale Bizzlayer Datasync het mogelijk om eenvoudig, met een geringe investering en modulair gegevens uit meerdere bronnen te ontsluiten en combineren! Het is zelfs mogelijk om gegevens van verschillende servers en locaties te combineren in een centrale database. Op deze manier zijn al uw benodigde gegevens centraal beschikbaar voor dashboarding, business intelligence, portal- en webshop vulling en informatie management systemen etc.

 

Wij bieden met de Wholesale Bizzlayer de mogelijkheid om buiten met binnen (Wholesale) te connecten. Zelfs andere ERP systemen kunnen wij ontsluiten.

 

Meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 1000 functies tot uw beschikking


Veel processen en werkzaamheden binnnen een bedrijf zijn niet te vangen in bestaande applicaties en systemen. Dit terwijl de kracht vaak ligt in het combineren van informatie uit deze systemen om zodoende een vollediger overzicht te krijgen van bijvoorbeeld een proces, managementinformatie of de klant.

Mogelijkheden van verschillende webportalenBackoffice

o Orders
o Client informatie
o Voorraad status
o Support tickets

Marketing

o Product informatie
o Analitycs
o Target audiences
o Segmentatie
o Automation

Sales

o Klanten informatie
o Marketing informatie
o Product informatie
o Leads
o Prospects

Productie

o Voorraad niveaus
o Capaciteit
o Planning

Financieel

o Uren registratie
o Cashflow
o Forecasting
o Rapportage

Management

o KPI’s
o Forecasting
o Rapportages
o Management info
o Alerts
o Business Intelligence

Logistiek

o Order informatie
o Planning
o Scanning
o Order picking

WebApplicatie

Het voordeel van een webapplicatie is dat deze op verschillende platformen en apparaten kan draaien zonder dat u hiervoor aparte ‘native’ applicaties hoeft te laten bouwen, wat weer aanzienlijk scheelt in de ontwikkelingskosten. Een webapplicatie hoeft u ook niet apart te installeren voor elke gebruiker of elk apparaat.

 

De installatie vindt eenmalig plaats op een server waarna de applicatie voor iedereen die hiertoe geautoriseerd is, te benaderen is. Dit draagt weer bij aan een eenvoudige en snelle uitrol van de applicatie en nieuwe functionaliteit.

Modulaire Functionaliteit

Welke functionaliteit u binnen het Wholesale BizzLayer WebPortal realiseert bepaalt u zelf. Dit kan een portal zijn waarin uw klanten orders kunnen inboeken die moeten voldoen aan specifieke business rules die niet in andere systemen te vangen zijn.

 

Maar u kunt ook denken aan een klachtenregistratie systeem waarin zowel uw klanten als uw medewerkers samenwerken. Of een CRM, document management of product information systeem. De modules zijn eindeloos, maar altijd gericht op het realiseren van uw doelen.

Business Consulting

 

Voor een gerichte, snelle Return On Invest (ROI) bieden wij u business consulting aan bij de inrichting van de Bizzlayer Webportal. Onze business consultants bepalen samen met u welke functionaliteit u nodig heeft om uw doelen te realiseren. Zij geven u tips en delen ervaringen opgedaan bij een breed scala aan bedrijven.

 

Zij werken samen met u aan de in te richten functionaliteit waarna ons nearshoring team het project snel en efficient oppakt. Onze business consultants blijven u persoonlijk begeleiden zodat u een aanspreekpunt heeft.

Gebruiksvriendelijk

 

De ervaring leert ons dat het gebruik van de BizzLayer WebPortal voor gebruikers snel vertrouwd aanvoelt omdat de verschillende schermen lay-out technisch gelijk zijn. Dit zorgt voor een rustige en eenduidige omgeving die snel wordt geaccepteerd door de gebruikers, of dit nu op een desktop, laptop, tablet of smartphone is.

 

De lay-out past zich moeiteloos aan het schermformaat aan waardoor uw werknemers ook onderweg gebruik kunnen maken van de WebPortal. Bijvoorbeeld het presenteren van werkbonnen via een tablet, waarna de omschrijving van de werkzaamheden en een handtekening direct kunnen worden verwerkt zonder tussenkomst van papier.

Eigen weergave en voorkeur

Gegevens kunnen standaard in een overzichtelijke weergave worden gepresenteerd waarna de gebruiker hier eenvoudig in kan zoeken en filteren.

 

Deze filters kunnen ook worden opgeslagen, zelfs in combinatie met lay-out wijzigingen, waardoor iedere gebruiker de vrijheid heeft om zijn of haar eigen weergave voorkeur vast te leggen.

Rechten en beveiliging

Binnen de Wholesale BizzLayer WebPortal heeft elke gebruiker een unieke loginnaam en wachtwoord waardoor u altijd controle en inzicht heeft in welke gegevens door welke gebruikers worden geraadpleegd, toegevoegd of gewijzigd. Nieuwe gebruikers kunnen door een beheerder worden aangemaakt of kunnen via een

(automatische) import worden toegevoegd vanuit een andere database zoals uw HRM-systeem.

 

Het is ook mogelijk om nieuwe gebruikers zelf een account te laten aanmaken via de startpagina van de portal. Welke methode(s) u gebruikt bepaalt u zelf. Gebruiker kunnen lid zijn van een of meer groepen waardoor u zelf kunt bepalen welke rechten en bevoegdheden gebruikers binnen deze groep hebben. U kunt eenvoudig instellen welke gegevens de gebruikers kunnen zien, of ze nieuwe gegevens mogen toevoegen, en of ze bestaande gegevens mogen wijzigen of verwijderen. U kunt tot op individueel veldniveau rechten instellen zodat bepaalde groepen van gebruikers niet meer kunnen zien dan noodzakelijk is.

Rapportages

De Wholesale BizzLayer WebPortal ondersteunt integratie van Power BI van Microsoft. Hierdoor heeft u de beschikking over een krachtige business intelligence tool direct in uw portal.

Vrije velden

De flexibiliteit van de Wholesale BizzLayer WebPortal gaat zelfs zo ver dat u vrije velden kunt definiëren waarin u specifieke gegevens kunt opslaan, zodat u het systeem kunt uitbreiden zonder tussenkomst van een ontwikkelaar. Deze vrije velden worden naadloos geïntegreerd in de bestaande schermen.

Vertalingen

Indien u de portal beschikbaar stelt voor meerdere landen dan kan deze worden vertaald. Maar daar blijft het niet bij. U kunt ook afzonderlijke veldwaardes eenvoudig zelf vertalen zodat buitenlandse medewerkers of gebruikers ook de juiste omschrijvingen zien in keuzelijsten en andere velden.

Automatische acties

Indien het nodig is om bepaalde taken automatisch te starten op gezette tijden of bij wijzigingen van data, dan kunt u gebruik maken van automatische acties. Deze acties kunt u binnen de portal beheren en configureren.

Notificaties

De Wholesale BizzLayer WebPortal kan notificaties versturen, zowel binnen de portal als daarbuiten. Op deze manier wordt u altijd op het juiste moment geïnformeerd.

 

Notificaties kunnen ook als pop-up meldin worden getoond zodat deze moeten worden bevestigd, en ook als e-mail worden verstuurd.

Log

Er is een uitgebreide log mogelijkheid aanwezig zodat u compleet inzicht kunt krijgen van het gebruik en de werking van de portal. Denk hierbij aan in- en uitloggen, lezen en wijzigen van gegevens, weergeven van rapporten, taak resultaten, etc.