Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Groeien als groothandel?

Bekijk de oplossingen die wij bieden om te excelleren


Wholesale laat je groothandel groeien

In de wereld van de groothandel kun je niet lang stil staan. Wat vandaag nieuw is, wordt snel gewoon en ingehaald. Kerridge CS helpt je als groothandel te excelleren. Om jouw groothandel te laten excelleren bieden we oplossingen aan om dit te kunnen realiseren.

De oplossingen:ERP

ERP systeem en bedrijfssoftware: De ideale oplossing voor groothandel bedrijven. Beheer al je processen op één centrale plek.

Lees meer

Business Intelligence

De juiste informatie op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar stellen, is de manier om een organisatie beter te laten presteren. Met onze business intelligence oplossing laat je geen kansen meer onbenut.

Lees meer

PIM

Wees beter vindbaar en voorzie je klanten van alle belangrijke product informatie met ons PIM systeem.
- Eenvoudig en efficiënt beheren van je producten
- Verhoogde kwaliteit van je productdata

Lees meer

E-commerce

Om je groothandel te laten excelleren bieden wij e-commerce oplossingen aan.

Lees meer

Datalaag

Met onze datalaag ben je klaar voor de toekomst. Door de data laag is het mogelijk alle koppelingen te maken die jij maar wilt.

Lees meer

De Wholesale propositie kent 4 stappen:1. Kernprocessen standaardiseren

De kernprocessen (Inkoop, Verkoop, Logistiek en Finance) van een groothandel standaardiseren in een robuust, functierijk ERP (“Rock Solid”).

 

Lees hier meer over het ERP-systeem.

 

2. Business Data digitaliseren

Business Data systemen ontsluiten in een Master Data Management laag (Unit Bizzlayer). Deze laag stelt groothandels in staat stelt data te digitaliseren, te verrijken en te distribueren. Hiermee creëert de groothandel een omgeving die klaar is om te kunnen integreren met de buitenwereld.

 

Lees hier meer over Bizzlayer.

 

3. Integreren met andere systemen

Vanuit deze behoefte het kunnen aanleveren van data richting verschillende partijen die moderne data interfaces vragen, waaronder oplossingen als WMS, Scan-en herken, CRM, etc.

 

4. Waarde toevoegen door hoog aanpassingsvermogen 

Door bovenstaande stappen uit te voeren is de groothandel in staat om relevant te zijn en blijven. Met het afvangen van business rules en het flexibel maken van data in één centraal data management laag. Creëert de groothandel een flexibel landschap met een hoog aanpassingsvermogen richting de behoeften in de markt.