Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Unit4 Wholesale gaat verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems

Door: Ramona de Jong | 14 augustus 2020

Met veel genoegen kondigen we aan dat Unit4 Wholesale nu verder gaat onder de naam Kerridge Commercial Systems (KNW). We zijn van mening dat onze producten en dienstverlening onder één naam en het werken als één team ons een sterkere partner voor onze klanten zal maken. Het samensmelten onder één merk weerspiegelt de keuze van Kerridge Commercial Systems om een strategische partner voor onze klanten te zijn.

 

Als onderdeel van de Kerridge Commercial Systems kan KNW nu nog sneller anticiperen op de wensen van klanten en de markt. Ook door de uitbreiding van beschikbare expertise en het productportfolio zijn we in staat om onze klanten nog beter te bedienen.

 

Fred Loos, Managing Director Benelux van KCS over de rebrand: “We proberen ervoor te zorgen dat de rebranding en integratie een minimaal effect heeft op onze klanten, zodat het heel natuurlijk zal verlopen. Zoals eerder bevestigd blijven wij producten en klanten ondersteunen op hetzelfde niveau en met dezelfde professionaliteit als onze klanten gewend zijn. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om de trouwe Wholesale-klanten en partners te bedanken voor hun voortdurende steun tijdens deze mooie ontwikkeling in de lange geschiedenis van het bedrijf.

 

Arjen Baltje, Salesmanager Wholesale voegde toe: “We zijn uitgegroeid van een bedrijf met zestig mensen naar een organisatie met meer dan 1050 mensen en maken nu deel uit van een sterk wereldwijd merk. Wij werken al jaren in zeer vergelijkbare markten als onze nieuwe KCS-collega’s. Het is een geweldige kans voor ons, onze klanten en toekomstige klanten om onze gezamenlijke branchekennis en expertise te combineren om zo onze huidige en nieuwe klanten te kunnen bedienen met onze huidige producten en tevens te kunnen putten uit het uitgebreide productportfolio van KCS met innovatieve, handels specifieke oplossingen met een sterke uniforme bedrijfsnaam. We kijken er dus naar uit om met ons team door te gaan onder de naam Kerridge Commercial Systems.”

 

Lees het persbericht over de overname in juli hier

 

Voor meer informatie kunt u als u reeds klant bent contact opnemen met uw accountmanager. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met marketing.nl@kerridgecs.com of Ramona de Jong.

 

 

Dit kan ook interessant voor u zijn