Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Coronavirus

Door: Arjen Baltje | 16 maart 2020

Naast vanuit overheidswege opgelegde, dringende adviezen, voelt en neemt Unit4 Wholesale uiteraard haar sociale verantwoordelijkheid. Het is dan ook daarom dat wij een aantal noodzakelijke maatregelen hebben getroffen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

Medewerkers

Vanaf heden werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. We zijn gewoon bereikbaar via de bekende kanalen.

 

Klanten, leveranciers en partners

Geplande bezoeken en afspraken van onze professionals (sales, consultants, projectleiders) zullen door de juiste personen en op een persoonlijke manier worden geannuleerd.

Indien mogelijk en in overleg met u bestaat de mogelijkheid de afspraak om te zetten naar een remote sessie via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Werkzaamheden die al remote zouden plaatsvinden kunnen uiteraard doorgang vinden.

De afspraken die daadwerkelijk geen doorgang kunnen vinden zullen we, op het moment dat de situatie dit weer toelaat, in overleg met u, opnieuw plannen.

Het oplossen van storingen op locatie en het uitvoeren van spoedwerkzaamheden zullen we daar waar mogelijk gewoon doorgang laten vinden. Van u en onze medewerkers verwachten we dat daarbij wordt gehandeld volgens de richtlijnen van rijksoverheid.

 

Daar waar Unit4 Wholesale gebruikt maakt van diensten van derden (partners en toeleveranciers) zullen wij de maatregelen die zij hebben getroffen respecteren.

Duur

Bovenstaande maatregelen zullen tot nadere berichtgeving van kracht blijven.

Rest ons niets anders dan u om begrip te vragen voor deze bijzondere situatie. Heeft u vragen? Neem dan hieronder contact met ons op.

Dit kan ook interessant voor u zijn