Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Kerridge CS Updates

Driewekelijkse updates


Updates

Kerridge CS is altijd bezig met verbetering en ontwikkelingen. Om onze verbeteringen zo snel mogelijk beschikbaar te maken, voeren wij driewekelijks een update uit aan onze systemen. Op deze pagina kom je alles te weten over onze driewekelijkse updates. Modules worden verbeterd en het ERP systeem wordt verder geoptimaliseerd. Ook vind je de inhoud van de nieuwe features en verbeteringen aan onze producten, diensten en de belangrijke berichten over onze systemen.

 

 

 

 


Kon je niet aanwezig zijn bij een driewekelijkse review? En wil je wel weten welke updates er zijn doorgevoerd? Vraag toegang tot alle reviews!


Kerridge CS OntwikkelingContinuous Delivery

Ons Continuous Delivery systeem is een web portaal waarin je updates kunt inplannen en volledig automatisch kunt uitvoeren.

Lees meer

Kerridge CS Roadmap

Wil je weten welke nieuwe functionaliteiten opgeleverd of geoptimaliseerd worden de komende periode? Bekijk dan hier onze Roadmap.

Lees meer

Kerridge CS Ideas

Heb je ideeën of wensen als gebruiker? Laat het dan weten via Kerridge CS Ideas.

Lees meer

Kerridge CS Update Nieuwsbrief

De laatste Update nieuwsbrief niet ontvangen? En wil je wel weten wat er in de laatste nieuwsbrieven stond? Kijk dan hier de laatste Update nieuwsbrieven terug.

Lees meer

Ontwikkelproces

Voor ons ontwikkelproces maken we al geruime tijd gebruik van de Agile Scrum methode. Dat betekent dat we onze ontwikkeltrajecten opbreken in korte, overzichtelijke ontwikkelcycli. In periodieke releases worden elke drie weken delen van nieuwe functionaliteiten opgeleverd of geoptimaliseerd. Op deze manier zijn wij in staat om onze projecten snel aan te passen aan wijzigende situaties of klantwensen. Efficiënt en flexibel ontwikkelen is een van onze doelstellingen.


Heb je vragen?

Heb je vragen over eventuele storingen of updates, heb je opmerkingen over de werking van ons systeem of wil je meer weten over toekomstige ontwikkelingen? We staan graag voor je klaar! Onze medewerkers zijn bereikbaar op nummer 0184 799 507.

 

Wil je een keer deelnemen aan de driewekelijkse update sessie? Meld je dan hier rechts aan.