Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 184 799 507

Unit4 Wholesale Finance Dashboard

Haal meer uit je data


Meer informatie

Finance Dashboard, verkrijg inzicht en haal meer rendement uit uw organisatie

Het is voor financiële afdelingen tijd om verder te kijken dan naar spreadsheets. Financiële afdelingen maken moeizaam de stap van uitvoerder naar business partner wanneer er gewerkt blijft worden met spreadsheets. Natuurlijk kun je in spreadsheets alles instellen en aanpassen naar eigen behoeften; echter in de praktijk betekent dit vooral dat er veel tijd (en funding) gaat naar het creëren en onderhouden van modellen, data handling en controle. Bovendien gaan er al snel meerdere versies rond, heeft niet iedereen toegang en zijn er uiteindelijk een paar medewerkers die de modellen nog begrijpen en kunnen aanpassen. Welke oplossing heeft de financiële afdeling dan wel nodig om de volgende stap te maken?

Finance dashboard

Bi oplossingen op de juiste manier inzetten middels het Finance dashboard

Onze ervaring is dat financiële afdelingen gemiddeld 75% van hun tijd kwijt zijn aan het exporteren van de saldibalans per periode, het koppelen aan de jaarrekeningstructuur en het genereren van overzichten. Zo blijft er slechts 25% van de tijd over om gegevens te kunnen analyseren en strategische beslissingen te onderbouwen. Maar hoe kan een financiële afdeling die volgende stap nemen en doorgroeien naar een strategisch gesprekspartner? Het antwoord van Unit4: Automatiseer kritische processen voor het aansturen van de bedrijfsvoering met een hedendaagse Business Intelligence oplossing.

 

Dit betekent dat vertrouwde spreadsheets worden gebruikt waarvoor ze zijn bedoeld en voor de planning, monitoring en beheersing van kritische processen voor het sturen van de bedrijfsvoering is Unit4 Finance dashboard de bewezen Business Intelligence oplossing. Resultaat: de financiële afdeling krijgt meer lucht om zich te richten op de toekomst en is volwaardig gesprekspartner met een toegevoegde waarde voor de strategie van het bedrijf.

Met het Unit4 Wholesale Finance Dashboard krijgt u o.a. inzicht in:

  • Resultaat per periode
  • Resultaat op totaal niveau met de mogelijkheid om in te zoomen op grootboekrekening niveau en mutatie niveau.
  • Profit & Loss overzicht tot op grootboekregelniveau
  • Profit & Loss overzicht per periode
  • Trend overzichten Profit & Loss
  • Grootboek subtotalen
  • Juistheid en volledigheid van de financiële administratie

 

TrainingenWanneer u werkt met onze software wilt u daar uiteraard het optimale uit halen. Een training helpt u daarbij. Of u nu een beginnende of ervaren gebruiker bent.